Voeding

Stap 1   Geen dieet, maar normale voedingGreenSmoothieKiwi_25tien_personal_training_waalre_eindhoven_valkenswaard_veldhoven_trainen_afvallen_gezond_vitaliteit_trainen_conditie

Stap 2   Bewust worden van wat je eet

Stap 3 Geen calorieeën  meer tellen

Stap 4 Koolhydraten minderen

Stap 5 Trainen!!

Een dieet kun je niet je leven lang volhouden en bovendien waarom zou je de rest van je leven belasten met het volgen van een dieet? Alleen al bij het horen van het woord “dieet” komen bij de meeste mensen altijd direct de vooroordelen naar boven: groeten, water, rijst en crackers.

Lekker eten is zeker niet het eerste waar we aan denken. Waarom eigenlijk niet? Jouw voeding aanpassen naar een gezond gedrag betekent echt niet dat je niet lekker kunt eten. Het is belangrijker om je gedrag te veranderen en op deze manier te zorgen voor een goede voeding. Wanneer je weet hoe je moet eten en wat je moet eten dan kun je normaal en lekker eten EN daarnaast kun je ook nog gewoon genieten van bijvoorbeeld een stukje taart op een verjaardag of een lekker frietje in het weekend. Ook topsporters doen dit gewoon!

MOET JE EIGENLIJK WEL EEN DIEET VOLGEN?

NEE!!!!

JE MOET JE GEDRAG AANPASSEN!

Er bestaan zoveel verschillende diëten en eigenlijk werken ze allemaal; er wordt vaak heel moeilijk gedaan als het gaat om het kiezen van een dieet en meestal wordt er dan gekozen voor het meest populaire dieet wat op dat moment de trend is. De populaire diëten waarbij je moet leven op sapjes en producten van een bepaald merk ( Modifast, SlimFast, HerbaLife, Win Worldwide, Clean9, Lift, Beyuna, LifePlus) zijn erg bekend en natuurlijk werkt dit als je het maar vol kan houden. Maar het zijn geen wondermiddelen. Zolang je ze gebruikt werken ze, zodra je ermee stopt…………houdt het resultaat ook snel op, als je niet weet hoe je de boodschappen moet doen in de jungle van de supermarkten!

Een shake is wat betreft de voedingswaarde hetzelfde als een gegrild stukje kipfilet of blikje tonijn. Deze producten zijn veel makkelijker te kopen in een supermarkt, beter te combineren met bijvoorbeeld een salade; goedkoper en gezonder. Een dieet volgen kun je tijdelijk volhouden, maar dit is toch niet te doen voor de rest van je leven!