Testimonials


Johan is echt helemaal TOP!

Thanks to Johan heb ik na mijn ongeluk de motivatie weer gekregen om te gaan sporten. Hij zit je goed achter je vodden maar respecteert het ook als je echt even niet meer kunt. Buiten dat hij er voor zorgt dat je hartslag weer overuren gaat draaien is het ook een fijn luisterend oor. Johan is echt helemaal TOP!

Lisette Rovers
Kookstudio Lisette

Hard gewerkt aan conditie en gewichtsverlies

Ik heb met Johan hard gewerkt aan mijn conditie en gewichtsverlies. Dat was ook hard nodig. De eerste keer kwam ik niet verder dan 6min 18 op de crosstrainer, en nu kan ik zeker een uur sporten. Johan zoekt met jouw je grenzen op, en kijkt naar jouw kunnen en mogelijkheden. Als je zelf wat lichamelijke uitdagingen, zoals ik, hebt gaat Johan met jouw die uitdaging aan. Hij traint je en is ook een coach op mentaal vlak, zondanig dat je gemotiveerd bent en steeds verder en meer kunt doen. Zowel binnen als buiten sporten komen aan bod. Hij is zelfs met mij meegeweest naar een trimbos in mijn buurt en heeft alle oefeningen die daar zijn aangepast zodat ik deze allemaal kan doen. Ook nu ik zelf niet meer sport bij Johan heeft hij voor mij nog een trainingsschema gemaakt zodat ik hiermee nog verder kon gaan. Je hebt gewoon geen excuus meer om niet te gaan sporten als je Johan hebt leren kennen.

Cynthia Mielen

Trainen met tips die ikzelf kan toepassen

Johan gaf 2 x een 10 rittenkaart weg. Ik was 1 van de gelukkigen.
Helaas heb ik maar 1 les kunnen volgen, maar ik ben erg tevreden. Hij laat iedereen op eigen niveau trainen, houdt rekening met blessures (in mijn geval overbelaste arm) en geeft je een voldaan gevoel van de training. Ook krijg je uitleg en tips. Ik pas nu de opwarming en nog oefeningen thuis (of eigenlijk buiten) toe tijdens mijn andere sport: hardlopen.
Ik heb er dus echt wat aan. Ook al was het nog maar 1x.

Vera Verise

revalidatie na knie-operatie

Met Johan een tijdelijk revalidatietraject afgelegd na een knieoperatie. Ik heb Johan leren kennen als iemand die straight is, zijn afspraken nakomt, je confronteert met jezelf, af en toe een schop onder je kont geeft, maar bovenal iemand die graag gaat voor het resultaat, jouw resultaat! Ik waardeer in hem zijn eerlijkheid en open houding, door te sparren zie je meer van je valkuilen en daar biedt hij een oplossing voor. Het is niet alleen enthousiast trainen maar Johan is ook een fijn mens :) kortom mij is het wel bevallen.

Jeroen Bodde

Trainen met aangepast schema

Ik ken Johan nu ongeveer 2 jaar. Hij is een erg goede personal trainer die weet waar hij mee bezig is. Wil je lekker trainen en een schema volgen dat bij jou past, dan ben je bij Johan aan het juiste adres! Kortom: super dus ;)

Anouk Rijff
Professioneel Wielrenster

Dankzij ‘stok-achter-de-deur’ Johan zit ik weer helemaal op de sportieve tour

Na jarenlang intensief gesport te hebben, veel te lang helemaal niets gedaan. Mijn motivatie was tot onder het vriespunt gezakt. Samen met Johan de sportieve draad weer opgepakt via een intensief Personal Training-traject. In eerste instantie één keer per week, later twee keer per week. Het lijkt zo makkelijk, jezelf motiveren, maar kennelijk was ik de discipline om weer op een consequente en constructieve manier in het sportritme te komen volledig kwijt. Dankzij ‘stok-achter-de-deur’ Johan zit ik weer helemaal op de sportieve tour. Het is fijn om te weten dat er iemand in de sportschool op je wacht die je op prettige, gedegen en professionele manier begeleidt tot een sportiever en gezonder leven.
Thanks Johan!

Marie-Jeanne Strick

Herstel na een knie operatie

” Met Johan een tijdelijk revalidatietraject afgelegd na een knieoperatie. Ik heb Johan leren kennen als iemand die straight is, zijn afspraken nakomt, je confronteert met jezelf, af en toe een schop onder je kont geeft, maar bovenal iemand die graag gaat voor het resultaat, jouw resultaat! Ik waardeer in hem zijn eerlijkheid en open houding, door te sparren zie je meer van je valkuilen en daar biedt hij een oplossing voor. Het is niet alleen enthousiast trainen maar Johan is ook een fijn mens :) kortom mij is het wel bevallen.”

Jeroen Bodde
Eigenaar VAMOS coaching

Als artiest is flexibiliteit een uitkomst

Als artiest/rapper heb ik een heel druk schema. Een vast sportmoment is geen optie voor me. Samen met Johan flexibel mijn trainingsschema inroosteren werkt voor mij perfect. Optreden mag je gerust vergelijken met topsport. Ieder optreden moet ik 200% geven om al mijn fans een geweldige show te bezorgen. Door de afwisselende en strenge ( ;-) ) trainingen van Johan ben ik topfit en kan ik iedere show rocken! Johan thanks!!!

Fresku
Rapper

Samen de grens op zoeken

Samen met Johan door de zure appel heen gebeten om te gaan hardlopen. Johan wist op een verantwoorde manier mij de juiste techniek aan te leren en de training zo op te bouwen dat ik binnen NO-TIME zo’n 50 min kon hardlopen. Nu ook binnen aan het trainen, hij weet op de juiste manier de grens van mijn kunnen op te zoeken. Door de enthousiaste manier kom ik iedere keer een stukje verder.

BEDANKT !

Maartje Goossens
EigenaresseZuper

Training afgestemd op blessure

Johan heeft me gelopen om in een half jaar tijd mijn conditie sterk te verbeteren. Gedurende deze tijd heeft hij me verschillende manieren van trainen geleerd zodat ik zelfstandig verder kon trainen. Ook heeft hij bij deze training methodes rekening gehouden met mijn blessure.

De training heeft me naast een betere conditie ook een beter inzicht gegeven in hoe ik fitter wordt zonder dat ik daar zelf merkbaar moeite voor hoef te doen of geblesseerd raak.

Kort gezegd is Johan een goede trainer die weet hoe je moet motiveren en jezelf inzicht geeft in waar en hoe je dit zelf in stand kan houden en eventueel verder kan verbeteren.

Guido van Hout
Capgemini