Over mij

Johan Gruijters

Eigenaar 25tien

johan_foto

Sinds 2002 begonnen met ondernemen als Personal Trainer en Personal Ski-instructeur.  Verschillende periodes in Oostenrijk en Frankrijk gezeten voor verschillende ski-organisaties, maar de laatste jaren alleen nog maar voor privé-gezelschappen gewerkt.

 

In 2008 ben ik gestart met Marell Sports. Samen met mijn toenmalige compagnon runde we een sportorganisatie die volledig gericht was op tennis gerelateerde activiteiten. Na 2 jaar hier aan het roer te hebben gestaan en 12 trainers in dienst te hebben gehad, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Een nieuwe uitdaging met meer dan alleen tennis. 25tien was geboren! Met 25tien richt ik me op Personal Training, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Denk hierbij aan conditie verbeteren, afvallen, management en/of werknemers fitter maken zodat een ieder beter functioneert in het privé leven maar ook op de werkvloer.

 

 

Door mijn activiteiten als Personal Trainer ben ik in contact gekomen met 2 zeer kundige fysiotherapeuten. Sinds 2011 runde we samen FysioActive Plus, een fysio- en trainingscentrum in Waalre tot 2016.

Ik vind het geweldig om mensen te inspireren en enthousiasmeren tijdens de trainingen. Nieuwe inzichten geven hoe zij in het dagelijkse leven makkelijker en fitter kunnen functioneren door simpele activiteiten toe te voegen aan hun dagritme.